Cavius brand & inbrottslarm med mobilapp

Vi har nu blivit återförsäljare åt Danska CAVIUS. Något som vi fastna för i deras sortiment var deras kompletta lösning på säkerhetsystem. Detta trådlösa säkerhetssystem är något som passar för både privatpersoner samt mindre företag.

Systemets huvudenhet är en Gateway/hub som kopplas till ert WiFi i hushållet eller på företaget. Sedan kan ni komplettera med vad ni är behov av. I systemet så finns det rökdetektorer, värmedetektorer, vattendetektor/detekteringsplatta, dörrmagneter samt rörelsedetektorer. Allt detta är ihopkopplat med huvudenheten.
Det huvudenheten gör är att den skickar information till din mobiltelefon via nätverket till din App. I appen kan du se händelser, dina uppkopplade enheter, batteristatus mm. Detta övervakas och vid fel så erhålls larm i mobiltelefonen.

Får ni ett inbrott, vattenläcka eller en brand så larmar enheten till din app i mobiltelefonen.
Detta ger en väsentlig ökad säkerhet. Grannar eller andra närboende kan kopplas till systemet och få larm när något händer.

Med detektorerna så följer det med utbytbart 5-års batteri.
Det finns ingen abonnemangsavgift på varken appen eller produkten.

Ring eller Maila för mer information eller pris. 063-519090, info@norrlandsbrand.se