GDPR - General Data Protection Regulation

Idag den 25 maj är dagen, då den nya dataskyddslagen GDPR träder i kraft i hela EU. Denna ersätter den tidigare svenska Personuppgiftslagen (PuL). Norrlands Brand är ett serviceinriktat säkerhetsföretag som erbjuder översyn och underhåll av brandskydd. Vi tillhandahåller allt inom brandskydd och första hjälpen. För att kunna fortsätta med detta så behöver vi förvara namn och telefonnummer till kontaktpersoner på servicestället i vår databas. Vi vill gärna fortsätta med detta - men på dina villkor!

Vill ni inte att vi förvarar uppgifter om dig eller ert företag så kan ni enkelt mejla eller ringa in till oss. Denna möjlighet har alltid funnits och kommer att kvarstå.

Vi vill också informera om att ni kan vara trygga hos oss - vi tillämpar säker hantering av personuppgifter samt att vi har anpassat oss till den nya GDPR-lagstiftningen.

Tryck på "klicka här" för att läsa om GDPR's betydelse och innehåll.

Mvh/ Norrlands Brand AB