X-sense Säkerhetssystem

Säkerhetssystemet från X-Sense övervakar din bostad och ni har alltid kontroll via en app i er mobila enhet.
Själva "navet" i systemet är en basstation som är trådlöst uppkopplat mot ert nätverk, den går att  placera ut vart som helst i ert hem och drivs via nätanslutning 230V. Enheter som går att koppla till basstationen är rökvarnare, värmevarnare, vattenvarnare, kolmonoxidvarnare, temperaturvarnare/hygrometer och kamera med IR-sensor. Det finns möjlighet att mixa systemen hur man vill med upp till 50 enheter per basstation. Enheterna är trådlöst sammankopplade. Larmar en, så larmar alla. I appen kan du se vilket rum som detekterade larmet. Du kan också prova sensorerna regelbundet och kontrollera driftstatus som till exempel ett lågt batteri eller enhetsfel. Vill ni vara flera som får varningar kan man enkelt dela ut systemet till familjemedlemmar, vänner och bekanta. Det går att tysta eventuella larm via appen så man slipper klättra på en stege för att nå test eller paus-knappen. Appen från X-Sense är intuitiv och flexibel och stöder iOS och Android, vill ni ha olika anläggningar i samma App så är det inga problem, likaså om ni vill dela ut anläggningar, varje användare har sitt eget konto. Appen är gratis och du betalar inga månads- eller abonnemangskostnader.