Brandsläckare

Brandsläckare - rätt skydd mot brand
Att ha rätt brandskydd på rätt plats kan vara skillnaden mellan tillbud och katastrof. Vi har marknadens bredaste program av brandsläckare och brandsäkerhet.
Handbrandsläckare finns med olika släckmedel avsedda för olika användningsområden. Vi har brandsläckare med pulver, skum, koldioxid och flera andra släckmedel.

Brandsläckare - röd, vit, svart eller design
I vårt sortiment finns inte bara röda brandsläckare. Vita och svarta brandsläckare passar bättre in i vissa inredningar medan designade släckare blir till en snygg prydnad i olika miljöer. Vi har även rostfria släckare, som inte bara är snygga, de ger också ett ökat skydd mot korrosion.
Observera dock att brandsläckare i vissa fall måste vara röda.
Brandsläckarna är tillverkade av Gloria, Europas ledande och största producent. Som ett lågprisalternativ erbjuder vi även släckare från Ostasien. Våra produkter uppfyller alltid kraven i standarden SS-EN 3. 

Brandsläckare skall märkas upp med varselskyltar
Brandsläckare skall liksom övriga brandredskap märkas upp med varselskyltar. Placeras olika typer av släckare intill varandra bör de även märkas upp med en tilläggsskylt / informationsskylt som anger släckartyp och användningsområde.